Bebis nummer 5

Det börjar närma sig att vår lilla bebis ska komma. Det är ca 6 veckor kvar och egentligen borde det kännas som en lång tid, men tiden går alltid fortare än vad man tror. De andra barnen här hemma väntar och väntar och vill att bebis ska komma ut snart. Mest förväntasfull är nog Edwin som nu kommer att bli storebror för första gången. Han är så stolt och han har planerat för när bebisen ska komma, vad de ska leka med och vilka sånger han ska sjunga. Han känner sig mycket stor nu efter att alltid ha varit familjens bebis.
Det mesta är ordnat inför bebisens ankomst och det känns skönt. Lite småfix är fortfarande kvar men det hinner vi antingen innan eller efter bebis har kommit.
 
BB-väskorna, en till mig och en till bebis, är packade.
 
 
Detta söta set har jag köpt till bebis som är de allra första egna klädesplaggen. Självklart ligger de nedpackade i BB-väskan.
 
 
En vagn har vi också inhandlat. Jag gillar verkligen den här modellen då det finns ligg och sittdel som klickas på chassit, men även bilbarnstolen kan klickas fast. Jag tror det kommer att vara mycket smidigt att bara behöva packa chassit när man ska iväg med bilen på kortare shoppingturer, bilbarnstolen är ju alltid med i bilen.

Kommentera här: