Avslutningspresenter

Det är mycket vid skolavslutningen som ska fixas, bland annat avslutningspresenter till alla fröknar. Själv tycker jag att det räcker med att alla i klassen går ihop och köper en blomma eller något annat fint till sin fröken. Alla kan då lägga en liten summa vilket blir mycket billigare än om man ska köpa en bukett själv till varje pedagog som barnen haft.
Egentligen behöver man inte köpa något alls, de mindre barnen kan måla en teckning eller plocka en fin blomma från trädgården eller vägkanten och ge. Annars räcker faktiskt en kram, tillsammans med en önskan om en trevlig sommar väldigt långt och uppskattas precis lika mycket som något köpt.
 
Men i år valde jag ändå att köpa en egen present till Philips fröknar på fritids.Han ska nu ska sluta där då jag ska vara föräldraledig och Philip efter det kommer att kunna gå med sina bröder eller kanske själv hem.
Han har 3 fröknar som jag valde att köpa en kruka samt frön till med texten "Tack för att du hjälpt mig växa". Krukan innehåller jord samt en grillpinne där fröna sitter fast i en egen hemmagjord påse med texten på. Alla fröknar fick rädisor att plantera.
 
 
 
 
Till Edwins fröknar på förskolan ville jag också ge något då jag tycker att de gör ett sådant fantastiskt jobb. Men eftersom de är så många fröknar på hans avdelning så valde jag att göra en gemensam present till dem som de får dela på när de jobbar. Det blev en glasburk med ett inplastat hjärta fastknutet i ett snöre runt locket. I burken lade jag söta skittles i olika färger. Lägg märke till att godisarna i burken har samma färg som de hjärtan som finns på beskrivningen av vad fröknarna gör så bra.
 
 

Kommentera här: