Film- Storkarna

 
Barnens val av sportlovsfilm föll på storkarna.
 
Filmen handlar om en pojke vars föräldrar jobbat hela tiden, vilket gör att de aldrig har tid för sin enda son. Han känner sig ensam och önskar sig en ninja-lillebror. Uppe på vinden hittar han en broschyr som visar hur man beställer ett barn hos storkarna. Han skriver ett brev till dem där han låtsas vara sina föräldrar och där han beskriver vilken slags bebis de (han) vill ha.
Hos storkarna har chefen bestämt att storkarna inte längre ska jobba med att leverera bebisar, istället levererar de teknikprylar till människorna. Storken Junior som är nära att få en befodran till chef får i uppgift att sparka människan Tulip som efter ett misstag för 18 år sedan blev kvar hos storkarna istället för att bli levererad till sina föräldrar. Han kan dock inte sparka henne så han sätter henne i postrummet där ingen är längre då bebisfabriken är nedstängd. Han tror att hon kan göra minst skada där då hon är väldigt klumpig av sig. 
Brevet som pojken skrev till storkarna blir levererat till Tulip i den nedtsängda bebisfabriken. Av misstag råkar hon stoppa in brevet i bebis-tillverkar-maskinen och ut kommer en liten bebis. Junior och Tulip måste nu leverera bebisen innan någon upptäcker att en bebis har tillverkats. Det blir ett spännande och farofyllt äventyr!
När de stöter på en flock med ondsinta vargar som vill ha bebisen så blir det både komiskt och läskigt.
 
Barnen gillade filmen men det kommer inte bli en film som vi ser om och om igen.

Kommentera här: