Sportlovet blev inte som vi tänkt...

Äntligen är sportlovet här tänkte jag i fredags. Vi packade väskorna och åkte mot dalarna för att tillbringa sportlovet där. Vi började lördagen med att åka ut på sjön där vi åkte skridskor, åkte bob och grillade korv på isen. Det var en riktigt mysig dag!
På söndagen fick Martin feber och pappa i familjen fick veta att han var tvungen att åka och jobba eftersom hans arbetskamrat blivit sjuk så han skulle hoppa in i hans ställe på måndagen. Det blev att snabbt fatta ett beslut, skulle vi skjutsa hem pappa och sedan åka tillbaka till dalarna eller skulle vi följa med hem, allihop? Vi valde att åka hem hela familjen och det var tur för hela veckan har det varit någon som haft feber. Det började med Martin, gick över till Noel och nu har även Philip feber.
Tyvärr blev det inga roliga utomhusaktiviteter som vi sett fram emot, istället har vi tittat mycket på film och spelat spel.
Så istället för att skriva om roliga utomhusaktiviteter så kommer jag nu att lägga ut recensioner på filmer vi sett. Det är ju inte alltid barnen är friska och helst inte i februari, men trots sjukdom så brukar de vilja bli underhållna och då är filmer bra :)