Vad händer?

Äntligen tar jag mig tid till att skriva lite på bloggen :)
Tyvärr så är det inget tips som kommer utan mer en liten redovisning om vad som händer i våra liv.
Jag har börjat att jobba heltid och barnen är i skolan och på förskolan ganska stor del av dagen. Helgerna går mest åt till att föbereda för veckan som ska komma, tvätta, städa och umgås med familjen.

Just nu önskas mer tid till att göra saker tillsammans med barnen. Det är stor skillnad på att ha studerat på distans och varit hemma större delen av tiden till att jobba heltid och nästan aldrig vara hemma.
Förut hade jag tid att göra saker med barnen och hitta på roliga pyssel, besöka platser eller bara titta på en film tillsammans. Jag fick vara hemma och se barnen utvecklas och även vara en del av deras utveckling. Jag hade då tillsammans med min man ansvaret för att uppfostra våra barn, nu har istället förskolan ansvaret för att ta hand om våra barn större delen av dagen. Jag vill vara den som tar hand om våra barn, har jag satt dem till världen så vill jag ta ansvar för dem.

Men å andra sidan så har jag världens bästa jobb som jag inte skulle vilja ge upp heller! Jag har verkligen hittat ett yrke som jag stortrivs med och som förgyller min dag. Om jag är på dåligt humör när jag vaknar så blir jag alltid på gott humör av att vara på jobbet, hur många kan säga det om sitt jobb!?
En fördel med mitt jobb är att nästa vecka har jag påsklov! Trots att jag måste jobba på lovet så kan jag ändå göra det hemma och barnen kan vara hemma större delen av dagen.

Förhoppningsvis så får jag lite tid över mellan lek, städning och jobb till att hitta på något påskpyssel. Annars så finns det redan färdiga påskpyssel inlagda på bloggen! Kika in här och sätt igång och pyssla :D 

 påskpyssel :)