Buzzador- pepsodent white now

Jag är med i buzzador där man får testa olika produkter för att ge sin åsikt om dem. Som buzzador ska man även berätta för vänner och bekanta om de produkter man provar och låta dem testa produkterna.

Just nu testar jag pepsodents tandkräm white now! Att testa den här tandkrämen är perfekt för mig för jag har extremt gula tänder och går det att göra något åt dem med hjälp av tandkräm så kommer jag bli jätteglad! Under en månad nu så kommer jag att borsta extra noggrant för att se om tandkrämen hjälper. Förhoppningsvis så har jag ett bländande vitt leende till bröllopet i juni :D

Tandkrämen ska göra att man får vitare tänder redan efter första borstningen. Detta håller sedan i sig under dagen ända till saliven har tagit bort effekten som gör tänderna vitare. Tandkrämen innehåller flour så att tänderna skyddas mot karies och tandkrämen gör även tänderna vitare på sikt.

 Mina tänder innan jag började borsta med white now. Extremt gula som jag skrev, skäms för att visa men det kan ju inte bli sämre än vad det var så förhoppningsvis är detta snart ett minne blott...

 efter första borstningen...ser ni någon skillnad? jag såg inte mycket skillnad, men lite. Vi får se om tandkrämen hjälper mina tänder på sikt! så mer rapportering kommer längre fram i maj!

Vill du veta mer om vad det innebär att vara buzzador? skriv din mailadress i kommentarsrutan så skickar jag en länk som du kan titta på och läsa mer om vad det innebär.

De 5 första som skriver sin mailadress i rutan får en liten provtub med tandkrämen att testa :D