Fastingen

 I fredags var vi på fastingen i Kristinehamn. Eftersom Daniel hade bilen så åkte vi buss, det skulle blir så roligt! Noel var lite rädd och ville inte gå in i bussen när den kom men jag bar honom och sedan gick det bra. Han tyckte det var en spännande upplevelse at åka buss. Martin satt med sin kompis på bussen och pratade och hade roligt.

På fastingen köpte vi gods och ballonger såklart! och sedan åkte vi en massa karuseller. Noel ville först åka en karusell där man fick sitta på en häst, det tyckte han var roligt. Han stod och skrek och pekade på hästarna för att han så gärna ville åka :D

Martin följde med sin kompis för att åka radiobilarna. Men när vi kom dit så visade det sig att Martin var för kort, han blev väldigt besviken. Farbrorn som hade hand om karusellerna sa att jag kunde sitta bredvid och ha koll på honom i bilen, men det kunde jag inte eftersom jag hade Noel att ta hand om. Vi gick ner från bilgolvet för att titta på Martins kompis som skulle åka. Då kom farbrorn fram till oss och visade (han talade inte svenska) att Martin skulle få åka ändå och att farbrorn skulle åka med honom. Martin blev överlycklig och han hade det jätte skoj när han krockade med sin kompis. Jag tackade farbrorn så hemskt mycket, jag blev så glad, jag tyckte att han var så omtänksam och snäll som tog sig tid att åka med Martin, det gjorde verkligen hela dagen!

  Efter bilarna så bar det av till lastbilarna som åkte runt runt på en räls. Martin och Noel satte sig i och åkte runt runt. Barnen är heltokiga i lastbilar så dom hade jätte skoj. De hade en varsin ratt som de kunde styra med och Noel sken som en sol hela tiden! När karusellen var slut gick Martin ur men Noel blåhöll i ratten och skrek för han vägrade att gå ur. Då kom karusellkillen och sa att han fick åka med en gång till gratis :D Det var ju verkligen jätte snällt! Noel fick åka jätte länge runt runt och han sken som solen hela tiden.

   
Lunchen  avnjöt vi vid vattnet på en parkbänk, det var jätte mysigt. Vi hade gjort matlåda hemma som vi tog med ,pasta och en egengjord skinksås.

    
Efter att vi gått och tittat på marknaden en liten stund till så gick vi till en lekpark. Där lekte barnen och hade skoj tills bussen skulle gå hemåt igen.

 Vi skulle kliva av bussen hos barnens farmor och farfar, så jag plingade i god tid men busschauffören hörde inte plinget och fortsatte en bra bit till. Han stannade vid en busshållsplats där någon stod och väntade och då passade vi på att hoppa av. Jag sa att jag hade plingat men han hade inte hört något sa han *arg blev jag* Nu fick vi lov att gå tillbaka ca 2km på stora vägen efter vägrenen, där det åker stora bilar och lastbilar. Noel somnade i vagnen och Martin var så duktig och gick hela vägen trots att han hade gått hela dagen och även lekt i lekparken. Jag var så stolt över honom :D

Trots detta var det en väldigt mysig dag vi hade tillsammans!