Dagbok 28/2- 09 Det är verkligen inte meningen att...

Det är verkligen inte meningen att jag ska få åka till barnmässan!

I morse vaknade vi tidigt för att göra oss i ordning för att åka dit. Vi satte oss i bilen och när vi åkt en stund så kom jag att tänka på att det inte stått något i tidningarna om mässan. Det var ju konstigt eftersom de alltid brukar göra reklam långt i förväg.
Jag bad sambon att kolla vad den 28 mars var för dag, jo det var också en lördag! Hur stor är chansen för att den 28:e ska vara samma dag två månader i rad?? Inte stor, det är nog bara möjligt när februari har 28 dagar. Vi ringde till sambons syster så att hon fick gå in på hemsidan och se efter om jag sett fel på månad, hur jag nu kunnat gjort det då jag varit inne på deras hemsida minst 10 gånger, varav en i morse!

Hon bekräftade det vi kände på oss att jag hade sett fel på månad! Barnmässan är i mars!

Åhh va arg jag blev, jag hade ju verkligen sett framemot att gå på mässa och barnen hade också sett framemot detta!
Det som jag är mest arg över är att den 28 mars kan jag inte åka på mässan, jag har salstenta den dagen på universitetet :(
 Det jag hoppas på nu, är att tentan är tidigt på morgonen så att jag kan åka dit efter tentan. Jag hoppas verkligen att den är det för annars måste jag vänta ännu ett år.

Det som vi gjorde idag var att vi åkte hem till barnens farmor och farfar och hälsade på. De bor på landet så vi var ute där en stund på dagen för vädret var verkligen jätte härligt idag!

Måste också nämna att igår åkte vi pulka! Det var jätte skojigt och jag filmade med mobilen. Så om jag får in filmen på datorn så ska jag lägga ut den här under "jag vill ha tips på...aktiviteter". Ska försöka lägga in detta under kvällen när barnen sover.

Nu ska vi iallafall äta tacos och ha det mysigt och se på melodifestivalen!