En nisse har flyttat in!

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!
I morse när vi kom ner i köket hade alla mina paket på adventskalendern försvunnit. Istället hängde där en varsin liten påse till barnen med godisar och ett brev. Brevet var från en liten nisse som blivit utsänd av tomten att bo hos oss fram till jul. Nissen lovar att han ska ta hand om barnens adventskalender så att mamma och pappa inte behöver fixa med den.
 
 
 
 
 
 
Från barnens adventskalender fanns ett snöre som ledde till vedspisen där nissen hade satt upp sin dörr,en stege och några julgranar. En liten postlåda fanns också bredvid dörren så nissen kommer nog att stanna ett tag som han lovat.
 
 
Vi kikade runt mer och upptäckte att tomten kommit in genom skorstenen och in genom muren där vedspisen ska bli inkopplad. Det hängde ett snöre från hålet och ner till vedspisen och sedan såg vi små, små fotspår där nissen gått. Skorna hade han glömt på utsidan av dörren.
 
 
 
 
Minstingen här hemma blev fascinerad av nissen och vill knacka på hans dörr, vilket han fick trots att nissen sagt att han kommer sova på dagarna. De äldre är lite mer svårflirtade men vi får se vad nissen hittar på härnäst, det kanske är något som de större barnen också gillar.
 
Följ nissens hyss varje dag här på Busandebarn!
#1 - Kourtney

Alltså jag äääälskar de här så nisse-kiten! =) Tycker det är så bedårande sött och underbart! =)

Svar: Visst är dom! Jag blev så glad när jag såg hela konceptet med nissedörren och började genast planera för den.
Busandebarn

#2 - Anonym

Har du köpt brevet/breven? Är dom i så fall färdig skrivna? Eller vart har du köpt dom? :)

Svar: Jag har skrivit brevet själv på datorn, lagt till bilder/stämplar och sedan skrivit ut och klippt till i rätt storlek 😊
Busandebarn