Lekhus

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!
Den vita hushyllan har bara stått och "skräpat". Jag tänkte slänga den men Philip behövde ett hus till sina "my petshop figurer" så då tänkte jag slå två flugor i en smäll och göra något av huset.
 
FÖRE:
 
EFTER:
Jag gjorde ett budgetbygge när jag gjorde huset.
Jag tänkte att jag tar vad jag har och gör det bästa av det.
Det duger för barnen att leka med och det kostade mig inte en krona att göra. Visst hade det varit trevligt med fina trämöbler och moderna tapeter med fina mönster, men jag tror att Philip blivit lika glad hur jag än hade gjort.
 
Det här huset är gjort av gamla tapetrester som vi haft i källaren. Vi hade även en bit golvmatta kvar som jag använde. Sedan har jag tagit vanligt vitt ritpapper och ritat, klippt och klistrat det som behövdes i bakgrunden. Soffa och diskbänk är gjorda av småkartonger som jag klätt i papper och målat på.
 
Följ med på en rundvandring i huset :)
Vinterlandskap. Här kan "pippisen" och hans kompisar bygga snögubbar, pimpla, åka pulka och dricka varm choklad. I parken kan de tre kompisarna leka, ha picknick eller bara strosa runt och titta på blommorna som växer i gräset. I sovrummet kan kompisarna sova tillsammans med sina nallar i sängen.Popcornmys i soffan!I köket kan de laga mat eller baka. 
En dag på stranden. Kompisarna har en strand de kan gå till för att sola, bada och leka i sanden.
På vägarna inne i staden kan Philips alla bilar åka runt.
Under huset placerade jag små korgar där "pippisen" och hans kompisar kan förvaras när de inte är i huset. Även bilarna har en egen korg.
 
Huset kommer säkert att fyllas på med fler saker efter hand. Jag funderar på lite fler möbler i köket/tvrummet.