Har barnen krympt eller är vasen stor?

 I Statoils sommartävling ska man leka med perspektiv för att vinna bensin till ett värde av 10 000kr. Det skulle ju inte sitta helt fel till semestern. Detta är mitt tävlingsbidrag. Mina annars så stora barn har här fått plats i en liten blomvas om man ska tro bilden ;) 
Gå gärna in på länken HÄR för att rösta på min bild. Klicka på hjärtat som kommer upp på bilden för att gilla. Passa sedan på att ladda upp ett eget tävlingsbidrag!
 
 

Roligt i badet!

På barnmässan hittade jag roliga badprodukter. Barnen älskar att bada så jag köpte med två olika förpackningar med badroligheter. Den ena förpackningen innehöll ett pulver som man hällde i vattnet. Pulvret gjorde att det sprakade och småbubblade i vattnet en stund. Den andra tuben innehöll tvål som man kunde måla sig själv med. Philip tvålade in sig och blev helt rosa/röd på kroppen. Den är rolig för man kan måla på hela sig och sedan ser föräldern om barnet har tvålat in sig ordentligt ;)
Färgen fastnar inte på kroppen eller i baljan utan sköljs bort som vanlig tvål. Men jag märkte att tvålen gärna vill hålla sig kvar på kroppen så man måste gnugga bort den ordentligt när man sköljer sig. Men den färgar inte.
 
Bra produkter som gör badet ännu roligare! Köptes från ett apotek vilket jag nu inte minns namnet på.

Lekhus

Den vita hushyllan har bara stått och "skräpat". Jag tänkte slänga den men Philip behövde ett hus till sina "my petshop figurer" så då tänkte jag slå två flugor i en smäll och göra något av huset.
 
FÖRE:
 
EFTER:
Jag gjorde ett budgetbygge när jag gjorde huset.
Jag tänkte att jag tar vad jag har och gör det bästa av det.
Det duger för barnen att leka med och det kostade mig inte en krona att göra. Visst hade det varit trevligt med fina trämöbler och moderna tapeter med fina mönster, men jag tror att Philip blivit lika glad hur jag än hade gjort.
 
Det här huset är gjort av gamla tapetrester som vi haft i källaren. Vi hade även en bit golvmatta kvar som jag använde. Sedan har jag tagit vanligt vitt ritpapper och ritat, klippt och klistrat det som behövdes i bakgrunden. Soffa och diskbänk är gjorda av småkartonger som jag klätt i papper och målat på.
 
Följ med på en rundvandring i huset :)
Vinterlandskap. Här kan "pippisen" och hans kompisar bygga snögubbar, pimpla, åka pulka och dricka varm choklad. I parken kan de tre kompisarna leka, ha picknick eller bara strosa runt och titta på blommorna som växer i gräset. I sovrummet kan kompisarna sova tillsammans med sina nallar i sängen.Popcornmys i soffan!I köket kan de laga mat eller baka. 
En dag på stranden. Kompisarna har en strand de kan gå till för att sola, bada och leka i sanden.
På vägarna inne i staden kan Philips alla bilar åka runt.
Under huset placerade jag små korgar där "pippisen" och hans kompisar kan förvaras när de inte är i huset. Även bilarna har en egen korg.
 
Huset kommer säkert att fyllas på med fler saker efter hand. Jag funderar på lite fler möbler i köket/tvrummet.