I Statoils sommartävling ska man leka med perspektiv för att vinna bensin till ett värde av 10 000kr. Det skulle ju inte sitta helt fel till semestern. Detta är mitt tävlingsbidrag. Mina annars så stora barn har här fått plats i en liten blomvas om man ska tro bilden ;) 
Gå gärna in på länken HÄR för att rösta på min bild. Klicka på hjärtat som kommer upp på bilden för att gilla. Passa sedan på att ladda upp ett eget tävlingsbidrag!
 
 
bensin, bild, kamera, rösta, sommar, statoil, tävling, xl,
Minns ni Popcornmannen Poppe?
 
Nu kan du vinna bl.a majskrokar, en mjukis Poppe och Poppe böcker.
Hur du går tillväga för att vara med och tävla finner du på denna länk :
 
 
 
charlotta lagerberg thunes, majskrokar, popcornmannen, poppe, tävling,
På barnmässan hittade jag roliga badprodukter. Barnen älskar att bada så jag köpte med två olika förpackningar med badroligheter. Den ena förpackningen innehöll ett pulver som man hällde i vattnet. Pulvret gjorde att det sprakade och småbubblade i vattnet en stund. Den andra tuben innehöll tvål som man kunde måla sig själv med. Philip tvålade in sig och blev helt rosa/röd på kroppen. Den är rolig för man kan måla på hela sig och sedan ser föräldern om barnet har tvålat in sig ordentligt ;)
Färgen fastnar inte på kroppen eller i baljan utan sköljs bort som vanlig tvål. Men jag märkte att tvålen gärna vill hålla sig kvar på kroppen så man måste gnugga bort den ordentligt när man sköljer sig. Men den färgar inte.
 
Bra produkter som gör badet ännu roligare! Köptes från ett apotek vilket jag nu inte minns namnet på.
apotek, bada, badprodukter, sprakar, tvål, vatten,