Film- Astro boy

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!
Toby bor med din pappa i Metro city. Det är en svävande stad där robotar används till nästan allt. De städar, är testpiloter, handlar och gör allt annat som människorna själva inte vill göra.
Tobys pappa arbetar med att bygga och utveckla robotar. En dag ska hans pappa vara på ett möte som Toby gärna vill vara med på. Toby smyger in, men allt går fel under en demonstration av en ny robot och Toby blir dödad.
Hans pappa blir helt förtvivlad och stänger in sig med arbete. Arbetet går ut på att bygga en ny Toby, en robot Toby. Han till och med laddar upp den gamla Tobys minnen i roboten. Men allt blir inte som han tänkt sig och han förvisar Toby.
Toby tar sig ner till jordytan där han träffar både människor och robotar. Han vill finna sitt öde och efter ett äventyr tror han sig ha funnit det.

Det händer mycket i filmen och det är svårt att få med allt utan att skriva en lång, lång text. Filmen är bra och värd att se trots att det inte låter så i denna beskrivning. Men som sagt så blir det alldeles för långt att skriva med alla små sidoberättelser.