Film- Som hund och katt

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!

Filmen handlar om en liten hundvalp som drömmer om något annat än vanligt familjeliv. Helst av allt skulle han vilja bli en polishund.

När valpen och hans syskon är i ladan och väntar på att en kvinna ska komma för att välja en valp kommer plötsligt en polishund in genom en öppning i golvet. Polishunden tvingar ner valpens syskon i hålet, som tur är har valpen lyckats att gömma sig. Polishunden kallar på sina egna valpar, de är välutbildade och de har ett uppdrag. Uppdraget går ut på att bli vald av kvinnan för att sedan få sitt fortsatta uppdrag i hennes hem.

När kvinnan kommer in blir hon förvånad för det var inte de valparna som hon tänkt sig. Då kommer den gömda valpen fram och hon väljer honom.

Väl hemma hos kvinnan får valpen namnet Lou. Lou träffar familjen som även består av en pappa och en son. Han träffar också några specialagenthundar som bor i området. Specialagenthundarna blir inte så glada över att se honom för de hade väntat sig en specialtränad hund som skulle hjälpa dem med deras uppdrag. Lou får ändå vara med eftersom de behöver en hund till.

Deras uppdrag går ut på att skydda Lous husse som jobbar med att ta fram en medicin som gör att människor inte blir allergiska mot hundar. Han är nära en lösning men det finns dom som inte vill att han ska lyckas nämligen all världens KATTER! Dessa försöker stoppa Lous husse för deras stora plan är att ta över världen. Lou får vara med om många spännande uppdrag som specialagent.

En bra film som rekommenderas :D