En vanlig dag med tandläkarbesök inbokat!

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!

Här kommer ett utdrag från en dag hemma hos www.knoddis.se

8:00  vaknar av att Linus knuffar på mig och säger att det är dags att kliva upp (fast det inte är någon skola eller dagis då dom har lov) Men det är bara att kliva upp fast jag hade velat sova någon timme till.

Jag går och kollar så att min äldsta dotter Emelie har kommit iväg. Hon åkte redan vid 6 tiden på morgonen med sin morfar till Sundsvall där hon ska ta tåget till Stockholm  Då jag märker att hon är borta så skickar jag iväg ett sms för att se om hon sitter och väntar på tåget.

8:30 Linus och jag äter frukost. Linus tittar på tv medans jag går ut med våran hund Zetos. Jag får ett sms av Emelie där hon talar om att hon sitter på tåget.

8:45 Kommer jag och Zetos in. Jag och Linus tittar på tv och bara slappar i soffan.

10:00  vaknar gubben som då gör sig i ordning och åker iväg för att hjälpa en bekant. Linus och jag spelar lite spel.

11:00 väcker vi Amanda. Eftersom hon är trött på morgonen och idag ska både hon och Linus till tandläkaren. Efter att Amanda klivit upp och ätit frukost och lekt med Linus en stund så är det dags att gå ut med Zetos igen.

12:50 Jag plockar fram kläder åt Linus och vi gör oss i ordning för att åka till tandläkaren. Gubben kommer hem och vi åker iväg.

13:10 sitter vi och väntar på att få komma in till tandläkaren. När klockan börjar närma sig 13:20 så kommer dom och ropar in oss och Linus springer in och sätter sig i tandläkar stolen och trycker på alla knappar som han ser. Linus vill inte alls sitta stilla och lysna på vad tandläkaren säger. Han är som en liten apa, det är bara lianerna som fattas. Men efter ca: 20 minuter så har i alla fall och tandläkaren hunnit räkna alla Linus tänder och vi får gå ut i väntrummet och vänta på att Amanda ska bli klar. När jag väntar så ringer Emelie och talar om att allt har gått bra och att hon är framme i stockholm

13:40 går vi ut till bilen eftersom Linus inte har ro att sitta stilla i väntrummet så  Linus får sitta i bilen med (pappa) och vänta medans jag går in och väntar på Amanda i väntrummet.

15:00 är vi åter hemma och jag tar hand om hushållssysslor medans Linus spelar på datorn en stund.

16:30 Är det dags att laga middag. Köttbullar och makaroner åt barnen och LCHF mat till mig själv. Gubben äter hos en bekant. Jag går ut med zetos. Efter middagen så leker vi lite sedan tittar vi på en film.

Jag ringer och kollar så allt är bra med Emelie

18:00 kommer gubben hem. Linus och (pappa) spelar spel och umgås.

Jag går en längre promenad med zetos.

20:00 Det är nu dags för Linus att lägga sig. Linus och pappa borstar tänder, När Linus är klar så ska Amanda gå tuff tuff tåg in till Linus rum :)

Linus är en kille som vill att allt ska gå till på samma sätt varje kväll när det är dags att sova.

Efter att Amanda och pappa gått ut ur rummet så vill Linus att jag ska läsa en bok för honom tills han har somnat.

21:00 Jag gubben och Amanda sätter oss i soffan för att titta på en bra film.

23:00 dags att gå ut med zetos. Amanda gör sig i ordning och lägger sig

När jag kommit in med zetos, så tittar vi på tv en stund sedan är det dags att sova även för mig och gubben.

 

 

Vill du också skriva om en rolig, tråkig, annorlunda, bakvänd eller helt vanlig dag och bli publlicerad på busandebarn.se?

Skriv ihop ett mail där du beskriver din dag, du väljer själv hur detaljerat du vill skriva. Skicka gärna med en bild och skriv med eventuell bloggadress. Du måste inte ha en blogg för att bli publicerad!

skicka din dag till: busandebarn (snabel a) hotmail (punkt) com