Blöjbudet.se

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!
Edwin har provat nya blöjor från blöjbudet.se.
Jag har alltid använt samma dyra märke till alla mina barn och det är för att jag veta att de fungerar och håller en hög kvalitet. Jag gillar heller inte att blöjor innehåller krämer och andra tillsatser, jag vill själv kunna bestämma vilka krämer mitt barn kommer i kontakt med. Blöjorna måste ha en bra uppsugningsförmåga och de får heller inte sitta för stelt, barnet måste kunna röra på sig. Eftersom jag alltid köpt det dyra märket så skulle det vara bra att hitta en blöja med samma kvalitet fast lägre pris.
Så blöjbudet.se hade mycket att leva upp till inför testet.
Edwin fick 3 blöjprover och därför hoppades jag på en bajsblöja, en nattblöja och en ordentligt nedkissad blöja. Sedan ville jag självklart se hur den satt.
 
Det första jag tänkte på när Edwin fick sin första blöja var hur mjuk den var. Även passformen var bra.
Lyckligtvis så hade Edwin en bajsdag då han använde blöjan så jag hade turen att få se hur den fungerar när nummer 2 kommer. De kanter som finns inne i blöjan håller bajset på plats mycket bra. Fast en gång kan ju inte säga hur bra den fungerar men det jag såg verkade positivt.
 
För att se hur bra blöjan håller kisset inne fick Edwin ha blöjan på sig när vi åkte hem från mina föräldrar, en resa på 21 mil och nästan 3 timmar. Edwin sov hela vägen så det fanns ingen anledning att stanna för att byta blöjan. När vi kom hem hade blöjan börjat att läcka igenom för han byxor och body hade blivit blöta. Det syntes på utsidan av blöjan att den var full och att det var på väg att läcka igenom även där. I vanliga fall får han ju blöjan bytt oftare och därmed finns ingen anledning att vara rädd för läckage men ibland kommer ju dagar då det går längre mellan bytena.
 
En nattblöja fick jag tyvärr inte då jag glömde den sista blöjan hos mina föräldrar. Den får jag testa senare.
 
Blöjorna innehåller ingen lotion eller andra tillsatser och den är 65% nedbrytbar vilket gör att blöjan blir intressant.
 
Priset på blöjan ligger under vad jag köper den dyrare blöjan för (6-9kg) och jag tycker att de håller jämnlik kvalitet så inga minustecken där. Dock tillkommer en fraktkostnad om man inte beställer för över 500kr, vilket gör att blöjan blir dyrare per styck. Man spar ju in på kostnaden för bensinen till och från affären men jag åker ändå och handlar mat så det känns inte som jag spar något på att få blöjan fraktad till dörren.
 
Jag skulle gärna beställa blöjor från blöjbudet.se under tiden som barnet har blöja som ska knäppas fram på magen. Men sedan när barnet blir äldre och rör sig mer brukar jag gå över till byxblöja eftersom de är smidiga, byxblöjor har dock inte blöjbudet vilket är ett minus.
 
Så sammantaget kan jag säga att jag är riktigt sugen på att beställa från blöjbudet.se, bara för att testa. Blöjorna är det ju absolut inget fel på, de är som vilken bra blöja som helst. Jag har inget emot att köpa blöjor i affären men det skadar ju inte heller att få dem hemkörda.
 
Blöjor måste man ju ha så varför inte testa en leverans?