Vinyla hem + rabattkod till dig!

Surfar runt på internet och hittar fler sidor jag gillar :)
 
Min stora favorit nu är vinylahem.se.
 
Vi renoverar i hallen och ska tapetsera om och sedan fixa trappen upp. Jag har hittat en sån fin väggtext som jag skulle vilja ha i trappen när man går upp till övervåningen.
 
 
 
Sen finns det massor av andra väggtexter och väggbilder jag skulle vilja ha. Det enda problemet är att om jag skulle få välja alla väggord och bilder så skulle jag ha varenda vägg full i hela huset. Så det gäller att välja ut de alla bästa för att det inte ska bli för mycket....men lätt är det inte!
 
Det finns så mycket fint till vardagsrum, barnrum, kök, hall, kakel, fönster, dörrar osv... Det är tur att det är billiga priser och vill du ha det ännu lite billigare kan du skriva in koden 10PRO2EO när du gör din beställning. Endast för dig :) Koden ger dig 10% rabatt på hela din beställning.
Kika in på hemsidan www.vinylahem.se och klicka runt bland allt fint!

Martin 8 år

Nu har vi firat Martins födelsedag. i år fick han ingen hemmabakad tårta utan en köpt. Det är faktiskt första gången vi köper en färdig tårta till ett kalas. helst vill jag göra dem själv, men finns det inte tid så får man ta till nödlösningar. Han fick ändå en bra födelsedag och var mycket nöjd med presenterna. Mitt stora problem nu framöver kommer att vara att få av honom sin One piece för att få tvätta den och att slita honom från sitt nintendo ds :)

köpt tårta gick också bra...

han fick även gulliga grodbakelser...

sommarminnenJag måste nog säga att hösten är min favoritårstid. Jag älskar att få tända ljus och lampor, jag älskar att få pulsa runt bland färggranna löv och jag älskar att andas in den klara luften.
För mig är hösten en nystart. Man kommer in i rutiner, börjar ny klass, träningar drar igång och nya kurser startas som man kan prova på.
Jag älskar att sitta uppkrupen i soffan under en mysig filt med en kopp te i handen, tända ljus och titta på kort från sommaren. För när hösten kommer vill jag ha sommaren som ett mysigt minne, jag vill inte ha mer värme, bara minnet av värmen.
Så sparar jag minnena under hösten och vintern,tänker tillbaka, för när våren kommer då vill jag inget hellre än att ha sommar!
Så nu ska jag njuta, mysa och värmas av mina sommarminnen i höstrusket...

Tittar på barnvagn!

Jag hittade en sida på internet som jag verkligen gillar. Den heter uniprice.com. Där kan man hitta massor av saker som kläder, acessoarer, skönhetsprodukter och mycket mer för både kvinnor, män och barn.
 
Eftersom jag är ute efter en barnvagn (vi ska ha tillökning i december) så klickade jag mig direkt till barnvagnarna.
Det bästa med sidan är att man kan jämföra priser på de produkter man är intresserad av, både inom sverige och i hela världen!
 
Jag är nog mest intresserad av att handla inom sverige eftersom jag inte har vanan inne att handla över nätet, utomlands.
Jag hittade iallafall två barnvagnar som jag verkligen skulle vilja ha!
 
 
 
 
Båda vagnarna har funktioner som jag verkligen gillar. De kan användas både som liggvagn och som sittvagn och de kan användas tillsammans med ett babyskydd/bilbarnstol. Mycket smidigt! Vi kommer inte ha allt för mycket plats i bagageutrymmet så det är en fördel att de går att fälla ihop till mycket små.
 
Jag funderar vidare på vilken av vagnarna jag gillar bäst :)