Tjuvstartar julen

Idag när jag skulle handla gick jag in ensam i affären, utan man och barn.
Eftersom dom inte är intresserade av att gå runt och titta på julavdelningen så lyxade jag till det med att lugnt strosa runt och titta på tomtar, glitter och granar. Jag längtar så efter att få plocka fram alla julsaker och jag räknar ner dagarna till den första advent då jag ska plocka fram gardiner, ljusstakar och dukar.
Inspirerad av alla saker på affären så kunde jag inte låta bli att köpa med något hem!
 
Inte vill jag stoppa undan min nyinköpta juldekoration i två veckor, så jag tjuvstartar lite med att iallafall få sätta den på rätt plats.
 
 
1 Patrik:

skriven

Hej!

Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. www.24dagar.se är vår adress.

Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

(Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)

Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

Ha det fint! :)

Kommentera här: