Att göra en egen lampskärm eller fräscha u...

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!

imag0979 (MMS)

Att göra en egen lampskärm eller fräscha upp en gammal är ganska enkelt. Man köper eller tar en gammal lampskärmsställning. Sedan köper man organzaband i valfri färg och bredd. Fäst änden av organzabandet med en liten klick superlim. Sedan är det bara att börja vira bandet runt ställningen tills hela ställningen är täckt. Fäst sedan bandet med lim igen. Det går åt mycket mer band än vad man tror, för en liten skärm behövs ca 15meter om bandet är brett. Väljer du ett smalare band så behöver det vara ännu längre. Lycka till!

#1 - Isacs Mamma

Hej!

Har en Kanontävling för just dig med barn! Kolla gärna in! Önskar dig en trevlig helg!

#2 - Saga

Vilken fantastisk blogg! Mina barn älskar den!

#3 - Jessica

Så fint!Om man får tipsa så hittade jag lampstommar i många olika storlekar, former (och färger!) i webbutiken www.dinlampa.comVill du tipsa om var man kan köpa billigt och brett organzaband?

#4 - Monia

Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se - tuffa kläder för barn 0-6 år :) Kika gärna in och var med i tävlingen :) Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara... Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

#5 - Busandebarn

Hej Jessica! Jag köpte mitt organzaband på panduro. där finns det organzaband i varierande storlekar fast jag kan inte säga att det är speciellt billigt, så även jag tar gärna emot tips var man kan handla billigare band :)