Film- Megamind


Megamind är en film som handlar om två superhjältar som kommer till jorden som bebisar. De växer upp här och den ene blir god och den andre blir ond. Megamind är den onde och Metroman är den gode.
Megamind försöker alltid kidnappa den snygge reportern som är kär i metroman och en dag när han kidnappat henne så lyckas han genom en slump och lite tur förgöra metroman.
Nu är megamind den som får styra staden, men efter ett tag börjar han inse att det inte bara är stadens invånare som saknar metroman, även han gör det! För att kunna vara ond måste det finnas en god att slåss mot! en bra film med ett roligt och oväntat slut...

En rolig film som passar hela familjen! Absolut värd att ha i sin samling :D

Tandlöse...Martin har börjat tappa tänder. 4 stycken har redan ramlat ut och 3 nya har kommit fram.
Vi väntar nu på den 4:e tanden och vi tror att vi ser skymten av den :)

När han tappade tänderna så började jag kallade honom för tandlöse, precis som draken i draktränaren...en förövrigt mycket bra film som bara måste ses! HÄR kan du läsa mer om filmen

Här hemma så kommer tandfen när tänder tappas. Vi lägger tanden i ett glas med vatten och nästa morgon så brukar tanden vara borta och istället har tandfen lagt i pengar i glaset. Hur mycket det blir beror på hur fin tanden var :)

Vem besöker er när barnen tappar tänder?

Fönsterfärg

Noel fick syn på fösnterfärgerna i vårat pysselskåp. Jag hade helt glömt bort att vi hade fönsterfärg så det var roligt att få ta fram dem igen.
Vi ritade på fri hand den här gången och Noel ville ha ett hus så jag målade ett och Noel fyllde på med färg i huset.

 först målar man konturer med den svarta färgen

 sen fyller man på med färg. När allt torkat kan bilden fästas på kylskåpet eller på ett fönster


Här kan du läsa mer om hur fönsterfärg fungerar