Evenemang- cupcakeskalaset i Kristinehamn

Den 14 maj går ett stort cupcakekalas av stapeln i Kristinehamn.

Staden tänker skriva in sig som huvudstaden för cupcakes och denna satsning startas genom ett stort kalas som pågår inne i centrum.

Under kalaset kommer det att tävlas i cupcakes. Det finns tre klasser man kan tävla i: smak, utseende och kreativitet.

Själv är jag inte så duktig på att baka så jag funderar på att hitta på ett bidrag till klassen kreativitet där man kan skapa fritt i vilket material man vill på temat cupcake. Så just nu går hjärnan på fullvarv för att hitta på något roligt!

Kika in på deras hemsida för att läsa mer! ---> Cupcakekalaset.se


cupcakes! *mums*

Earth Hour, barnmässa och klockan

Idag kl 20:30-21:30 är det dags att släcka lampor, tv-apparater och datorer och istället tända ljus och ha det mysigt med familjen eller vara med på något av de evenemang som ordnas! Det är nämligen dags för earth hour! här hemma kommer vi att mysa med tända ljus, ska försöka få sambon att stänga av tvn och datorn också!

Idag är det också dags för barnmässan för min del!

Glöm inte heller att i natt ska vi ställa om klockan! framåt en timme...
ett bra knep för att komma ihåg brukara vara nu ställer vi fram utemöblerna till sommaren, i höst ställer vi tillbaka utemöblerna! det hjälper mig att komma ihåg iallafall :)

Ha en underbar dag alla! Kram

Film-Polarexpressen


Polarexpressen handlar om en pojke som börjat tvivla på om jultomten verkligen finns. Han har sett små tecken som stärker hans teorier och han känner sig ledsen över att julen inte är verklig.
På julaftonsnatten så hör han ett konstigt ljud utanför. Han springer ut och där kommer ett tåg. Tåget är fullt med barn som också väckt mitt i natten och nu ska tåget åka till nordpolen.
Den lille killen får följa med på ett roligt äventyr med tåget där han träffar nya vänner och får uppleva julen på plats på nordpolen.

Polarexpressen är en mysig julfilm som får en att drömma bort. Den är perfekt att se dagarna innan jul för att få in julkänslan.
När Noel fick filmen kunde han inte sluta att se på den. Han ville se den om och om igen! Filmen är mycket bra gjord och alla karaktärer i filmen ser verkliga ut.

Jag gillar den också och kan varmt rekomendera den!