Sportlovsskoj på sjön

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!
Den här veckan har vi sportlov så vi har tagit oss till dalarna för att besöka barnens mormor och morfar. Idag så var det sportlovsskoj på sjön så barnens skridskor var packade.

Noel och mormor åkte traktor med morfar till sjön och Martin, jag och Philip åkte i bilen bakom.


Det var flera familjer på sjön som åkte skridskor och spark. En stor skridskoplan var uppskottad samt en liten snoa så man kunde åka långt med spark och skridskor.
Mormor hade packat korv med bröd för det fanns även möjlighet att grilla ute på sjön. Allt som behövs för att grilla på sjön är lite ved eller en grill med kol, fungerar jätte bra! Barnen åkte skridskor ett tag men sedan så började Noel frysa så vi grillade lite.
Han blev inte varmare av korven och brasan så vi fick lov att åka hem. Stackars Noel han frös jättemycket trots långkalsonger, byxor och täckbyxor och lika många lager upptill.

Det var roligt att vara på sjön, synd bara att det blåste så kallt annars hade vi stannat längre. Att åka traktor var nog den bästa upplevelsen för Noel och Martin ville inte ta av sig skridskorna så det tyckte han var bäst under dagen.

Andra roliga saker att göra på sjön förutom att åka spark, skridskor och grilla är pimpla och åka skidor.