Vi håller på att renovera vår lekstuga och i sommar så ska den stå färdig.
Noel har önskat sig ett kök till lekstugan och nu har jag hittat ett jättefint!

Tycker om att gå in på lekmer och titta på leksaker. Dom har

.
Så just nu så står detta jättefina kök på önskelistan. Noel vill även ha bestick och glas och annat som finns i ett kök.
Det ska bli så roligt att få färdigt lekstugan så att barnen kan leka där och ha sitt fina kök. Kanske blir mamma bjuden på saft sen i lekstugan :D
Noels drömkök!
Den här veckan har vi sportlov så vi har tagit oss till dalarna för att besöka barnens mormor och morfar. Idag så var det sportlovsskoj på sjön så barnens skridskor var packade.

Noel och mormor åkte traktor med morfar till sjön och Martin, jag och Philip åkte i bilen bakom.


Det var flera familjer på sjön som åkte skridskor och spark. En stor skridskoplan var uppskottad samt en liten snoa så man kunde åka långt med spark och skridskor.
Mormor hade packat korv med bröd för det fanns även möjlighet att grilla ute på sjön. Allt som behövs för att grilla på sjön är lite ved eller en grill med kol, fungerar jätte bra! Barnen åkte skridskor ett tag men sedan så började Noel frysa så vi grillade lite.
Han blev inte varmare av korven och brasan så vi fick lov att åka hem. Stackars Noel han frös jättemycket trots långkalsonger, byxor och täckbyxor och lika många lager upptill.

Det var roligt att vara på sjön, synd bara att det blåste så kallt annars hade vi stannat längre. Att åka traktor var nog den bästa upplevelsen för Noel och Martin ville inte ta av sig skridskorna så det tyckte han var bäst under dagen.

Andra roliga saker att göra på sjön förutom att åka spark, skridskor och grilla är pimpla och åka skidor.
Idag var det äntligen dags! Vi har hyrt bassängen på orten där vi bor, inte alla har den lyxen att ha en hel (en liten) bassäng för sig själv. Skönt att kunna bada i lugn och ro med bara familjen!

Det här kommer att bli vårat veckonöje framöver för vi har inte bara bokat in idag utan ca 1 gång per vecka kommer vi att åka till bassängen och bada. Det är jättebra för barnen att få vattenvana och mamma och pappa får motion ;) sen är det roligt att ha ett familjenöje som vi gör regelbundet.

Äldsta sonen kommer också snart att börja bada med förskoleklassen så jag vill vara säker på att jag kan släppa honom i bassängen "själv". Jag vet att det finns fröknar med men det finns ju även en massa andra barn som de ska hålla reda på, så om han kan klara sig bra själv så känner jag mig lugnare.

 Här är bassängen som var vår för en timme

Hela familjen badar, mamma håller i kameran men njöt också av badet

Lillsötisen var tyvärr inte med och badade för han somnade på vägen till badet. tur att vi bokat in fler baddagar så han också får plaska lite...