Buzzador- pepsodent white now

Jag är med i buzzador där man får testa olika produkter för att ge sin åsikt om dem. Som buzzador ska man även berätta för vänner och bekanta om de produkter man provar och låta dem testa produkterna.

Just nu testar jag pepsodents tandkräm white now! Att testa den här tandkrämen är perfekt för mig för jag har extremt gula tänder och går det att göra något åt dem med hjälp av tandkräm så kommer jag bli jätteglad! Under en månad nu så kommer jag att borsta extra noggrant för att se om tandkrämen hjälper. Förhoppningsvis så har jag ett bländande vitt leende till bröllopet i juni :D

Tandkrämen ska göra att man får vitare tänder redan efter första borstningen. Detta håller sedan i sig under dagen ända till saliven har tagit bort effekten som gör tänderna vitare. Tandkrämen innehåller flour så att tänderna skyddas mot karies och tandkrämen gör även tänderna vitare på sikt.

 Mina tänder innan jag började borsta med white now. Extremt gula som jag skrev, skäms för att visa men det kan ju inte bli sämre än vad det var så förhoppningsvis är detta snart ett minne blott...

 efter första borstningen...ser ni någon skillnad? jag såg inte mycket skillnad, men lite. Vi får se om tandkrämen hjälper mina tänder på sikt! så mer rapportering kommer längre fram i maj!

Vill du veta mer om vad det innebär att vara buzzador? skriv din mailadress i kommentarsrutan så skickar jag en länk som du kan titta på och läsa mer om vad det innebär.

De 5 första som skriver sin mailadress i rutan får en liten provtub med tandkrämen att testa :D

carolines smyckeskrin

Jag har beställt ett jättefint halsband på carolinessmyckeskrin.se.

Har tittat efter ett sådant halsband länge, men alla jag hittat har varit så extremt dyra så jag har knappt kunnat tänka tanken på att köpa det.

Men nu hittade jag äntligen ett fint halsband som låg i min prisklass!

Halsbandet har tre brickor som hänger ner och på dessa brickor står namnen på mina tre sötisar. Så nu bär jag alltid med mig deras namn runt halsen :D

Minns ni mitt pyssel?

För lite mer än en månad sedan så tog jag kort på något "hemligt" som ni ännu inte fick se. Det var några andra som skulle få se vad jag gjort först innan jag kunde lägga ut det på bloggen.
Men nu så har dessa personer fått sina BRÖLLOPSINBJUDNINGAR som det var jag pysslade med så nu är det er tur att se:D
Vet inte om jag nämnt det men i början av juni så ska vi gifta oss så jag håller på med lite småpyssel till det.

Men här kommer bilderna på inbjudningarna:

 Man får vika upp kortet två gånger innan man kommer till själva texten

 Såhär ser framsidan ut snöret ska vara knutet i en rosett för att hålla ihop kortet.

 Sida nummer två, innan man kommer till själva inbjudan.

Inbjudningssidan har jag inget kort på men det är en inklistrad dataskriven lapp. Har inget redigeringsprogram så jag kan inte stryka över viktiga delar i inbjudan så som tid och plats som jag inte vill ska komma ut till hela världen ;D så ni får ha lite fantasi!

 Jag gjorde en hel hög med inbjudningar, det tog tid men det var roligt!

Påsk!

I onsdags så skulle Noel vara utklädd när han gick till förskolan så vi tog fram den kycklinggula tröjan och gjorde en tuppkam i håret på honom. Sedan tillverkade vi en näbb av kartongpapper som vi målade gul. Han var en riktigt söt kyckling!Vi var gansla så sena i år med att ta fram påsksakerna, det gjorde vi på skärtorsdagen men det gick så bra ändå :D
 Vi klädde påskriset och satte fram de få påsksaker som vi har och bytte till påskdukar så nu är det riktigt påskfint!
Vi satte även fjädrar i en buske ute så att det blir påskfint på gården också!

 En tradition som jag gillar som jag haft sen jag var liten är att på påskaftonsmorgon så kokar vi ägg till frukost som vi sedan målar!

Ha en fortsatt trevlig påsk!

Glad påsk! Jag är uppe tidigt för att göra...

20110423918 (MMS)

Glad påsk! Jag är uppe tidigt för att göra lite påskhare bestyr! Har gjort en skattkarta som jag lagt i barnens påskägg. Påskäggen har jag gömt i trädgården så när de hittar äggen får de sätta ihop kartorna för att hitta en gemensam påskpresent :) självklart är påskäggen fyllda med godsaker och leksaker också:) hoppas ni får en trevlig påsk!