Jag älskar kladdkaka, men att göra en hel form kan ibland bli lite för mycket. Så nu har jag testat att göra kladdkakemuffins istället. Jag tar samma recept som för vanlig kladdkaka och sedan så häller jag upp det i muffinsformar istället för i en stor form. Jag ändrar också gräddningstiden till ca 10 minuter.
Perfekt att ta fram och bjuda på och sedan är de ju i perfekta portionsstorlekar.
Gott att ha till kladdkaka är glass, grädde tillsammans med cocktailfrukter eller bär.

 tyvärr så var grädden slut hemma så jag åt kladdkaka och cocktailfrukter! *mums*

Barnen höll på att smussla med något i lekskrubben där de har alla sina papper, pennor och pysselsaker... När de kom ut så hade de färg i hela ansiktet!
Jag trodde först att de målat sig med tuschpennor i ansiktet så jag tänkte på att det inte skulle bli så roligt att försöka få bort! Men sedan så berättade de att de hittat sina ansiktsfärgpennor...då kändes det lite bättre :D men det var fortfarande svårt att få bort.

Men titta så fina de blev:

 Martin har målat lite mustach och några fina ränder i ansiktet i olika färger :D

 Noel var det lite värre med, han hade både mustach och skägg i svart färg. Hans ögonbryn blev röda och håret blev nerkladdat totalt med vit färg. Han använde den vita färger som vax och smetade in i håret :D
Steg 2 i lekstugerenoveringen var att ta bort alla delar som var ruttna eller trasiga. Hela baksidan fick vi ta bort för det var trasigt och ruttet.
Nu ska vi ska sätta på nya bräder på utsidan och vi ska ordna ett nytt fönster.
Första brädan är på plats efter rivningsarbetet, så nu går det åt rätt håll :D

 Före

 Efter rivningen. Första brädan på plats!