Kladdkakemuffins

Jag älskar kladdkaka, men att göra en hel form kan ibland bli lite för mycket. Så nu har jag testat att göra kladdkakemuffins istället. Jag tar samma recept som för vanlig kladdkaka och sedan så häller jag upp det i muffinsformar istället för i en stor form. Jag ändrar också gräddningstiden till ca 10 minuter.
Perfekt att ta fram och bjuda på och sedan är de ju i perfekta portionsstorlekar.
Gott att ha till kladdkaka är glass, grädde tillsammans med cocktailfrukter eller bär.

 tyvärr så var grädden slut hemma så jag åt kladdkaka och cocktailfrukter! *mums*

Titta så fina :D

Barnen höll på att smussla med något i lekskrubben där de har alla sina papper, pennor och pysselsaker... När de kom ut så hade de färg i hela ansiktet!
Jag trodde först att de målat sig med tuschpennor i ansiktet så jag tänkte på att det inte skulle bli så roligt att försöka få bort! Men sedan så berättade de att de hittat sina ansiktsfärgpennor...då kändes det lite bättre :D men det var fortfarande svårt att få bort.

Men titta så fina de blev:

 Martin har målat lite mustach och några fina ränder i ansiktet i olika färger :D

 Noel var det lite värre med, han hade både mustach och skägg i svart färg. Hans ögonbryn blev röda och håret blev nerkladdat totalt med vit färg. Han använde den vita färger som vax och smetade in i håret :D

Gunga

Nu har Noel äntligen fått en egen gunga. Han har varit alldeles för stor för att kunna sitta i bebisgungan och alldeles för liten för att kunna gunga på en vanlig gunga. Balansen har inte varit den bästa, men nu har han tränat upp sig och växt till sig så nu är han en stor kille med en egen gunga :D

Han fick samma färg som brorsan för att det inte skulle bli bråk om olika färger. Noel älskar sin gunga och håller ordning på vilken som är hans och Martin får absolut inte låna hans gunga!

Barnen älskar att gunga och fina dagar så gungar vi, leker i sandlådan och snart så leker vi även i lekstugan :)