Här kommer en klassisk barnvisa som de flesta barn borde kunna enligt mig :D


Blinka lilla stjärna där, hur jag undrar vart du är.

Fjärran lockar du min syn, likt en diamant i skyn.

Blinka lilla stjärna där, hur jag undrar vart du är.


Vi har ett spel som heter råttfällan hemma. Det är ett enkelt spel som alla kan vara med på, stor som liten.

Spelet går ut på att man ska spänna fast runda träpjäser på spelplanen/råttfällan och sedan utan att fällan rör på sig försöka ta bort dem. Om råttfällan rör på sig så går turen över till nästa spelare. Om fällan inte rör på sig så får man fortsätta att plocka tills den rör sig. Det finns pjäser i olika storlekar och färger och de olika pjäserna ger olika poäng. Den med mest poäng vinner.

Oftast är det de enklaste spelen som är roligast och detta är ett spel som både barn och vuxna tycker är roligt. Jag och sambon har ofta små egna turneringar för att se vem som vinner :D

(mer bilder kommer senare)
Om exakt tre veckor ska jag få veta om det blir rosa eller blå babykläder som ska inhandlas :D

Måndagen den 15 mars har vi fått tid till ultraljudet. Jag och sambon har bestämt oss för att för tredje gången gillt så ska vi veta om det blir en pojke eller flicka.
När Martin låg i magen ville vi absolut inte veta könet. När Noel låg i magen så var vi osäkra på om vi ville veta, men vi tog inte reda på det. Nu är vi båda överens om att vi vill veta. För tre barn är tillräckligt och max för min egen del och då kan det ju vara roligt att veta den sista gången.

Jag har idag gjort 16 veckor och byxorna börjar bli lite trånga. Den 9 augusti är bebis beräknad att komma. Så nu kommer det nog att bli lite bebis pyssel på bloggen också framöver!

  Rosa eller blått?

  Byxor eller Kjol?

Om tre veckor får vi förhoppningsvis veta :D

(bilderna är hämtade från linuslotta.com)