Fullt upp!

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!
Det har verkligen varit fullt upp nu under några veckor. Jag har haft praktik i 2 veckor, hemtenta under 1 vecka, sedan har jag börjat sälja hudvårds och sminkprodukter så jag har haft fullt upp med att lära mig det och att boka och åka på visningar.

Inte blir det bättre heller!

Under 3 veckor nu är det ganska så lugnt men sen har jag praktik i 4 veckor och det är precis innan jul så jag har lite svårt att se hur jag ska få ihop allt julpyssel, julbak, dekorationer mm när jag kommer att vara borta största delen av dygnet. För jag vill ju gärna umgås med mina barn också! Jag får nog börja att ladda upp med julsånger, julpyssel och julbak redan nu. För jag hade stora planer för bloggen runt jul :D Jag hoppas att jag hinner ändå!

Så länge kommer jag att lägga in lite nya tips och ideer imellanåt, så länge får ni använda bloggen som en uppslags blogg för tips och ideer :D Tänk på att många av de pyssel jag gjort kan modifieras lite så vips har det blivit ett höst eller julpyssel istället!

Tyvärr så hann jag inte med något halloweenpyssel :( vi hann inte ens göra iordning en pumplykta...men men jag hoppas att jag kan ta igen det nästa år för nu är det lite för sent...

Kramizar på er alla!
#1 - alexandra

Oj vad mycket du har för dej....Kul,har du börjat sälja Mary Kay? Nä det verkar inte som det blir nån mer Gala...Men man kan ju träffas ändå...

kramis

#2 - Elena

Happ ska du ha en ny design till jul å eller?

#3 - Helen

Ibland vill inte tiden räcka till.

Men jag ser fram emot att få se dina julpyssel på bloggen.

Vad är det du säljer för smink ?

Kram