Fastingen i Kristinehamn

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!
Idag börjar fastingen i kristinehamn som kommer att pågå hela helgen. Jag vet inte exakt vad det är, men karuseller vet jag att det finns och sedan tror jag att det är marknad också. 
Eftersom regenet öser  ner idag så vi väntar tills imorgon med att åka dit då det ska bli fint väder.
Vi ska åka buss dit, det ska bli så roligt för Noel har nog aldrig åkt buss, så det blir en upplevelse. Jag tror att Martin kommer att tycka att det är roligt också för hans kompis ska åka med på samma buss. Jag älskar också att åka buss för det gör man inte så ofta. Så en rapport från fastingen kommer imorgon kväll!

Även om vädret är tråkigt nu när det regnar så gör det inget för i helgen blir det varm och skönt. Sen älskar jag regnet också för att det påminner om en plats som vi besöker varje år. Vi bor där en vecka och under den veckan så brukar det oftast regna och de dofter som blir när det regnar påminner om denna plats! Eftersom det är bloggalan så kan jag inte åka till denna favoritplats i år, det känns lite sorgligt, men en mammagala är ju inte något man besöker varje dag! :D Så den ser jag också fram emot!

Kramar på er!
#1 - Elena

din lilla sviker.ja den härliga doften av en blöt rally cross bana. De e fint de:) hi men ska du vara på galan under helgn??