Barnmässan Karlstad

Idag var vi till barnmässan i Karlstad. Det fanns en massa utställare där och den första vi kollade på var hur man kan prata med hjälp av teckenspråk med sina barn när de är små och inte kan forma egna ord.
     Vi gick runt och tittade och det fanns en hel del klädutställare. Det finns verkligen en massa märken att välja på för barn, den jag inte sett förut och fastnade för var "MyKidoo". Jag skrev upp mig som en blivande värdinna, så snart kanske det blir klädparty här i huset :D Vi tog även kort på Martin och Noel hos en fotograf. Han tog två kort sen blev Noel så blyg att han vägrade släppa mig. Som tur var så blev det första kortet jätte bra! Så det kommer på posten snart.
     Martin träffade Fiffi och Rorry racerbil och store Chris som är Rorrys kompis, han provade även på en cirkusskola. Barnen fick testa att gå på lina och det gick riktigt bra. Det fanns även olika sorters cyklar man kunde prova utan pedaler. Den ena fick man använda benen till att gå framåt med när man satt på sadeln, på den andra fick man sätta upp fötterna på bilen och vicka ratten fram och tillbaka för att få upp farten. Bilen med ratten var roligast tyckte Martin. Noel gillade discorummet där han kunde lyssna på musik och dansa.
     För alla mammor och deras döttrar så fanns det gratis manikyr och gratis massage fanns till den som ville. Jag var själv med båda barnen annars hade jag nog tagit lite massage eller fått en manikyr.
Det fanns allt möjligt för mammor, pappor och barn. Det bästa var att det fanns fullt med platser där barnen kunde leka och underhålla sig, självklart med en vuxen som såg efter dem.
Martin gillade hoppborgen särskilt mycket.
     Vi köpte även majskrokar som barnen älskar. Jag fick köpa majskrokarna två gånger om, för den första påsen glömde vi kvar vid fika platsen när vi skulle gå på toaletten, när vi kom tillbaka och letade efter påsen så var den försvunnen :(. Det var ju inga dyra pengar att lägga ut, men ändå tråkigt att det skulle försvinna. Men en glad händelse var att jag återfick mitt örhänge som jag hade tappat :)
     Utanför mässhallen fanns det en brandbil och en polisbil som barnen tittade på. Vi fick med oss en massa ballonger hem också till Noels stora förtjusning :D
     På vägen hem somnade Noel så skönt och när vi kom hem somnade både Noel och jag på soffan. Barnen var så duktiga och skötte sig så bra inne på mässan. Jag hade ingen vagn men det gick bra ändå, Martin orkade gå hela tiden och Noel gick runt och tittade utan att riva hela stället som han annars brukar göra. Men som jag brukar säga till honom så är han ju en stor kille nu :D

Jag ska definitivt åka till mässan nästa år igen!


Kommentarer
Postat av: Nina

kikar in å ser vilka som kommer på mammablogg galan :D

2009-03-29 @ 07:57:32
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...