Dagbok 27/2-09

Länk till Busandebarns hemsida fylld med skoj!
Äntligen blir det av!!!
I morgon bär det av till barnmässan i Karlstad. Jag har velat åka dit i snart 5 år, men det har alltid kommit något ivägen..men nu ser det ut som om inget kan stoppa oss.
Martin ser framemot att träffa Rorry racerbil som ska vara där. Noel kommer nog mest att gilla brandbilen och polisbilen som oxå kommer att vara där, för han är verkligen tokig i bilar och framför allt lastbilar.
Jag själv ser fram emot de aktiviteter som kommer att finnas där och det som kommer att visas på scenen, tex en modevisning! Pappa får mest följa med för att han måste, han är nog inte så intresserad, men vem vet han kanske är den som drar iväg oss nästa år!
 Det ska också bli kul att se vilka som ställer ut. Ska kika lite extra på Nöjesfabriken, för de har öppnat ett nytt lekland som vi inte besökt än. ser det bra ut så åker vi nog dit inom en överskådlig framtid :D

Idag ska vi ut och åka lite pulka i lekparken sen ska vi baka chokladbollar inför kvällens festligheter hos barnens kusin.
filmen hyrde vi igår istället för idag eftersom vi ska bort.
Det är ju ett helt underbart väder ute jag kan riktigt känna våren i luften även om det är en stund kvar. Nu ska Noel bara sova färdigt sen så ska vi äta lite och gå ut!

Våriga hälsningar Mamma