Omröstning

Jag har lagt in en liten ruta i den högra spalten där kan du rösta på hur många nya pyssel som du skulle vilja att jag lägger ut på bloggen varje vecka.
Jag vill veta vad ni förväntar er av denna pysselblogg och jag vill inte att ni ska tappa intresset för att jag lägger ut för få pyssel.
Så sätt igång och rösta så får vi se vad resultatet blir :D
Skriv gärna en kommentar också om du vill det i det här inlägget, om du har andra synpunkter, funderingar eller frågor.

Kram

Dagens händelser...

Idag har vi slappat och slöat :D
Vi hjälpte min svärfar och hans band att bära saker efter en spelning. sedan har vi hållit oss hemma och inte gjort värst mycket.
Jag har för första gången bjudit på en sak på tradera...en klänning som jag ville ha på galan, men när det var 1 minut kvar så kom det någon och la ett högre bud :( Men då vet jag hur man gör tills nästa gång ;D

En "rolig" sak hände i morse. Jag hade duschat och rakat benen. Jag lämnade kvar rakhyvlen i duschen och satte in minsta sonen för att han skulle duscha. Jag gick iväg några minuter och när jag kom tillbaka satt han med rakhyveln i handen. Jag tog den snabbt i från honom och lade den högt högt upp på en hylla.
Sedan när vi senare var ute och gick och sonen satt i vagnen så tyckte jag att han såg så konstig ut i håret...Jag kände i håret och jag trodde först att han hade något kladdigt där som fått håret att klibba ihop sig, men det skulle ju ha varit konstigt eftersom han var nyduschad. Jag kände igen och då såg jag att han hade rakat bort en fläck av håret! han är helt kal där! Jag kunde inte annat än att skratta, för han ser rolig ut. Tur att det inte var en jätte stor fläck, jag tror att den går att dölja med det andra håret runt om.

Överskottsbolaget har öppnat i grannstaden och jag bara måste dit nästa vecka!! finns ju en massa billiga saker där som shampo, torrvaror och annat krimskrams! :D

Jag tänkte jag skulle göra en undersökning här på bloggen, jag skriver den här så kan ni redan nu säga vad ni tycker.
frågan kommer att vara något i stil med:
För att du ska komma tillbaka till min blogg och få inspiration till pyssel, hur många pyssel vill du då att jag lägger varje vecka??
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, eller fler? Välj ett alternativ!
Eftersom du kan skriva vad du vill i ett inlägg här nedan så får du gärna berätta om andra saker som du besöker denna blogg för och om vad som skulle kunna göra bloggen mer intressant! Positivt/negativt?

Kramar
 

Glöm inte att delta i tävlingen här till vänster! du kan vinna lite pyssel saker!

Bli fadder

Vill du bli fadder åt någon av dessa sötnosar?

Det kostar 100kr per månad
För dessa pengar får du ettt mjukisdjur som föreställer ditt valda djur samt information ett antal gånger per år om hur det går med arbetet för att rädda ditt fadderdjur.

Men dessa saker är ju inte det viktigaste, utan det viktiga är att du hjälper ett djur att få leva ett bra och fritt liv i sin rätta miljö!

Du kan även bli sms-fadder för endast 30kr per månad. Du får en snygg logga att ha som bakrundsbild på din mobil samt ett SMS varje månad med en "visste du att" text samt ett djurläte som ringsignal eller en ny djurbild. 

 För alla barn finns pandaklubben! Just nu finns en chans att bli provmedlem för att se om klubben är något för dina barn. 

Om man vill kan man på en gång bli medlem för ett år. Detta kostar 220 kr .
Som medlem får du:
  • PANDA-tidningen 6 gånger per år.
  • Klistermärken.
  • Tygmärke.
  • Djuraffisch.
  • Medlemsbevis.
  • PANDA-medlemskort, som ger gratis inträde eller rabatt på djurparker och museer runt om i Sverige (gäller under 18 år).

Så hjälp ett djur att bli lyckligt!


Klicka på länken Världsnaturfonden - WWF och klicka på "stöd WWF" för att se alla alternativ och för att läsa mer!